Visie

 

Sinds  1900 bouwen we hoofdzakelijk op basis van stapel-, gietbeton of skeletconstructies. De structuur van het bouwen werd nooit aangepakt maar we hebben steeds opgeteld met verbeteringen op componentniveau. Wij zien de traditionele bouw als het resultaat van innovaties bij elkaar opgeteld dat al enige tijd over een doodlopend spoor beweegt.

Verbetering in de situatie van de toekomstige woningbouw verlangt nu  duurzame structuren en nieuwe impulsen vanuit beleid en technologie. Er zal samen goedkoper, efficiënter en schoner gebouwd moeten worden met als resultaat een woning of gebouwde omgeving waarin mensen zich een leven lang goed en gelukkig kunnen voelen. Om dit te bereiken zijn zowel de wil om te veranderen als het onderlinge vertrouwen binnen de gehele keten onmisbaar.

Met deze visie zijn wij onderweg om kwalitatief wonen voor iedereen bereikbaar te maken en onze leefomgeving gezond te houden voor volgende generaties. “Affordable Homes for a Healthy Planet”.