Woningen

Een EH-woning ziet er uit zoals u gewend bent. Het woonklimaat is plezierig door een betere warmtehuishouding, goede akoestische eigenschappen en een evenwichtige ventilatie. Het volledig adaptieve karakter verschaft de bewoner of projectontwikkelaar de meeste keuzevrijheid om de woning af te stemming op eigen smaak, praktische behoefte of gestelde eisen.

Woningtypen

Met Economic Housing kunnen vrijwel alle woningtypen worden gerealiseerd. Van starterwoningen tot een 4-laags appartementencomplex, van bungalows voor recreatieparken tot grote residentiële woningen. De hoofdconstructie is voor alle woningen identiek waardoor een starterwoning later kan expanderen tot een gezinswoning, of andersom.

Installaties

De installaties voldoen aan de strengste eisen en worden plug & play worden geleverd. Tijdens het fabricageproces worden zoveel mogelijk componenten pre fab gemonteerd waardoor de installatietijd op de bouwplaats tot een absoluut minimum wordt beperkt. Een EH-woning is voorbereid op een smart grid en duurzame energievormen.